طرز تهیه قارچ شکم پر(استاف مشروم)

مواد لازم برای 4 نفر
| قارچ بزرگ |
8 عدد |
| کرفس |
یک ساقه |
| پیازچه |
چند عدد |
| کدوی سبز |
تعدادی |
| هویج |
تعدادی |
| مغز نان فانتزی |
یک پیمانه |
| ریحان خرد شده |
2 قاشق سوپخوری |
| رب گوجهفرنگی |
یک قاشق سوپخوری |
| پنیر چدار رنده شده |
75 گرم یا سه چهارم پیمانه |
| آبجوش |
دوسوم پیمانه |
| قرص عصاره مرغ |
نصف قرص |
طرز تهيه
- پایههای قارچها را پس از جدا کردن به صورت نگینی خرد کنید، سپس روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز داغ کنید.
- پس از آن،پایه های قارچ را همراه کرفس، هویج، کدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت 5دقیقه این مخلوط را تفت دهید.مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر کدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر کنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
- آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی قارچها بریزید. حالا ظرف را داخل فر که از یک ربع پیش روی 220 درجه سانتیگراد یا 425درجه فارنهایت یا شماره 7 گرم کرده بودید، به مدت 20دقیقه حرارت دهید تا قارچها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.
- مواد درون قارچ را به سلیقه خود می توانید تغییر دهید,می توانید از جعفری خرد شده,سیر له شده و کمی آبلیمو نیز در مواد درون قارچ استفاده کنید.همچنین می توانید قبل از قرار دادن قارچها در فر آنها را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کنید.