رستوران های ایرانی شیراز

یک رستوران خوب و پر درامد

 
یک رستوران خوب و پردرآمد
داشتن یک رستوران پر درآمد و خوب بر خلاف تصور، به سادگی امکان پذیر نیست. مگر آنکه مدیر رستوران دارای سابقه،حسن سلیقه و مهارت جذب مشتری باشد. با افزایش چشمگیر تعداد رستوران‌ها و رقابت سختی که بین آنها وجود دارد، این‌کار ساده به نظر نمی‌رسد، چرا که به جرأت می‌توان گفت مردم معمولاً فقط برای صرف غذا خوردن به رستوران نمی‌روند، بلکه آنان بیشتر شوق ‌دیدن دیگران را دارند، به عبارت ساده‌تر مردم به رستوران می‌روند تا مردم را ببینند. در نتیجه شلوغ بودن یک رستوران بهترین وسیله جذب مشتری است.
 
مدیر رستوران هر چه رفت و آمد بیشتری ایجاد کند، سود بیشتری عاید رستوران خواهد شد. در اغلب شهرهای بزرگ رستوران‌های وجود دارد که همیشه شلوغ است، به خصوص در روزهای تعطیل که مردم وقت و فرصت بیشتری برای تفریح و صرف غذا در بیرون از منزل را دارند. این‌گونه رستوران‌ها باید خیلی مراقب باشند همه چیز می‌تواند خوشمره‌تر باشد اگر رعایت کلیه نکات رستوران داری رعایت شود. به‌طور مثال چنانچه اگر روزی به خاطر سهل‌انگاری باعث مسمومیت عذائی شود به رستوران بد‌نامی تبدیل می‌شوند.
 
- سه عامل مهم برای انتخاب غذا:
۱. رنگ غذا
۲. بو و طعم
۳. نظافت غذا
 
هر یک از این نکات بالا در غذا رعایت نشده باشد مورد توجه نخواهد بود. چشم اولین عضوی است که قبل از چشیدن و مزه کردن برای خوردن آماده می‌شود چنانچه از نظر دید غدا رنگ بو نظافت درست باشد انسان راقب می‌شود که از غذا استفاده کند در نتیجه باید دقت شود این سه عامل را کاملاً رعایت کنند به‌طور مثال هیچ‌گاه غدایی به رنگ بنفش مورد توجه نیست و اشتها کورکن است زیرا خوراکی به رنگ بنفش نیست و مردم عادت نکرده‌اند به خوراکی رنگ بنفش و چنانچه غذائی بو و طعم بدی داشته باشد رقبتی برای خوردن نیست. نظافت غدا هم چنانچه رعایت نشده باشد همان بی رقبتی نشان داده خواهد شد.
 
- چند شاخصه مهم یک رستوران موفق:
۱. یکی از رستوران‌های خوب شهر است.
۲. رستوران معروفی است سابقه زیادی دارد.
۳. رستوران دیگری در این سطح هم از نظر آوازه و شهرت، و هم از نظر کیفیت وجود ندارد.
۴. سرویس‌دهی خوبی دارد.
۵. غذای خوب و ظروف خوب و مناسبی دارد.
۶. موقعیت محلی مناسبی و خوبی دارد.
۷. دکوراسیون و مبلمان خوبی دارد.
۸. میز و صندلی‌های راحتی دارد.
۹. نور پردازی خوبی دارد.
۱۰. دارای چشم‌انداز زیبا و دل‌انگیزی است یا منظره خوبی دارد.
۱۱. کارکنان رستوران رفتار شایسته و مؤدبانه‌ای دارند.
۱۲. نظافت خوبی دارد.
۱۳. هر هفته یا هر روز ابتکار جدید یا غذای جدید می‌دهد.
۱۴. نیپ مشتریان است که به این رستوران می‌آیند.
۱۵. پارکینگ مناسب دارد یا در آن محل امکان پارک مناسب وجود دارد.
 
اینها همه از شاخصه‌های مهم یک رستوران شلوغ و موفق است و به خوبی گویای علت انتظار مردم در صف، برای خالی شدن میز‌هاست.
 
با وجود تمامی این نکات گاهی اوقات دیده می‌شود که رستورانی دارای هیچ یک از نکات یاد شده نیست، ولی باز هم شلوغ است، شلوغی این‌گونه رستوران‌ها به‌خاطر نبود رقیب و موقعیت محلی مناسبی است که از آن برخوردارند، به این صورت که مردم مجبور به مراجعه به همان یک رستوران هستند. اما باید توجه داشت که این‌گونه رستوران‌ها تنها فصل خاصی از سال شلوغند، به عبارتی شلوغی اینگونه رستورا‌ن‌ها فصلی است . . . و یا چنانچه رستورانی با امکانات و سرویس بهتر در همان محل افتتاح شود این رستوران مشتریان خود را از دست خواهد داد.
 

حال باید دید چه باید کرد تا یک رستوران همیشه پرسود و درآمدزا باقی بماند؟ و در این موقعیت وظیفه‌ی یک مدیر موفق چیست؟ یادآوری این نکته حائز اهمیت است که اکثر مشتریان از انتظارکشیدن به‌ خصوص در صف فراری هستند و رستوران‌هائی که برای خالی‌شدن جا مشتری مجبور است مدتی منتظر بماند، شانس کمی برای موفقیت دائم دارند و مشتریان زیادی را اینچنین از دست خواهند داد مردم از انتظار کشیدن آن هم برای صرف غذا زود بی‌حوصله می‌شوند و بی‌شک جای دیگری را برای غذا خوردن انتخاب خواهند کرد اگر از مشتری‌های تو صف نظرشان را یپرسید بیشتر آنها عصبانی خواهند بود که منتظر باید بایستند و بسیاری از مشتری‌ها می‌روند جای دیگری غذا می‌خورند و صبر نميكنند و ب ضرر رستوران ميشود  

 
نظرات ارسال شده ( 1 )
  • ساره  در تاریخ 23 مرداد 1396 :

    بانک تور و اطلاعات گردشگری ایران و جهان، بهترین و به روز ترین تورها را در وب سایت لحظه آخر مشاهده فرمائید


جستجوی برچسب
اخبار شهر شیراز
تصویر تصادفی
دسر و شیرینی حلوا

رستوران های ایرانی © 2009